Meille töihinHae meille töihin!

Hae meille töihin!

Meillä työskentelee merilogistiikan ammattilaisia – oletko sinä yksi heistä?

Europortsilla työskentelee Suomessa lähes 600 merilogistiikan ammattilaista Rauman ja Pietarsaaren toimipisteissämme. Lue kohdasta Miksi meillä viihdytään, miksi olemme kuin yhtä perhettä!
Jos haluat liittyä joukkoomme, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus tai hae suoraan avoinna oleviin työpaikkoihimme. Löydät linkit kumpaankin alta.

Lähetä avoin hakemus

Otamme mielellämme vastaan myös avoimia hakemuksia, vaikka meillä ei olisikaan juuri tällä hetkellä avoimia työpaikkoja.

Avoimet työpaikat

Ilmoitamme aina avoimista työpaikoistamme tällä sivulla. Seuraa siis päivityksiämme!

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Tehtäviisi kuuluu Europortsin palveluvalikoiman myynti uusille ja nimetyille asiakkaille. Vastuullasi on uusasiakashankinta, kaupalliset neuvottelut, tarjousten ja tilausten tekeminen. Olet mukana kehittämässä yhtiön kokonaismyyntiä, myyntimallia ja asiakastyöskentelyä. Kuulut kuuden hengen myynti- ja markkinointitiimiin. Raportoit kaupalliselle johtajalle.
Sinulla on tekninen tai kaupallinen koulutus sekä aikaisempaa kokemusta myyntitehtävistä. Haluat tehdä tavoite- ja tuloshakuista myyntiä. Olet asiakaspalveluhenkinen ja esiinnyt vakuuttavasti. Sinulla on määrätietoinen, järjestelmällinen ja itsenäinen työskentelytapa. Käytät IT-järjestelmiä sujuvasti. Tulet hyvin toimeen suomen ja englannin kielellä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Perehdytys tehtävään tapahtuu Raumalla, mutta voit hyvin hoitaa tehtävää lähellä asiakkaitasi esim. Tampereen tai Turun seudulla.
Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan menestyvässä yhtiössä ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi sekä tehdä töitä alan parhaiden osaajien kanssa.
Lisätietoja yrityksestä http://www.euroports.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa myös kaupallinen johtaja Kari Voutilainen, +358 50 432 3907. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 25.8. mennessä.
Euroports Finland Oy
Euroports Rauma Oy
Hakunintie 23, PL 68
26101 Rauma
Euroports Pietarsaari Oy Ab
Laukontie 3, PL 50
68600 Pietarsaari